Eli joo kai tässä olis aika jo vähän päivitellä kuulumisia tai jotain sinne suuntaan. Viime kerrasta alkaa olemaan aika helvetisti aikaa :D

Varsin vaihtelevat ja sekalaiset fiilikset on ollu viime aikoina. Toisaalta on menny ihan päin persettä näin yleisesti ottaen mutta sitten taas välillä on ollu hetkiä kun ei vaan osaa lakata hymyilemästä syystä tai toisesta. Elikkäs ainakin tän mun erään ihastuksen kohteen kanssa asiat on menny suhteelisen mahtavasti ja sen kannalta oon aika ilonen. Välillä kyllä meinaa mennä koko asiaan hermot mut niitä hetkiä tulee aika harvoin :D Siltä varalta että se joskus sattuu tän lukemaan ni en kehtaa kerto enempää. Mutta sen nyt sanon et välillä kauheen ristiriitasia viestejä (ei niinkun puhelin viestejä vaan semmotteita toisenlaisia viestejä) se tuntuu lähettävän mut enimmäkseen asiat on ihan jees. Arkipäivisin olo on kyllä varsin yksinäinen mut sit kai se tilanne suunnilleen korvautuu aina viikonlopuilla tai jotai. (Tähä väliin meinasin heittää jonkun deep shit quoten tumbrlista mutta en oikein löytäny mitää aiheeseen sopivaa mutta jos joku haluu mun tumbrlii käydä selailemassa nii löytyy varmaa joko haulla 'anniswagus' tai sitten 'Everything I like' ) no okei tää yks saa nyt luvan kelvata kun tää näyttää muuten nii kaljulta jos ei oo kun yks kuva.

image.jpg

Masennus tai mikälie tää mikä mulla nyt onkaan (teiniangsti) on viime kuukausina nostanu kyl sit taas muuten päätään vielä enemmän kun normaalisti ja koulun käynti kiinnostaa vähemmän kun koskaan. Maanantaina kävin koulun vessassa vähä viiltelemässä kun ei oikei tuntunu hyvältä. Koulun psykologi naikkonen siirsi mut jonnekkin nuorisopsykiatria juttuun ja sielä nyt sit oli tänään ensimmäinen käynti. Ihan mukavalta vaikuttaa kyllä tää kyseinen naishenkilö (toisin kun yks naine jonka juttusilla kävin joskus kasi luokalla siihen meni hermot) joten sen suhteen ei oo ongelmaa. Tää ymmärtää aika hyvin mitä mä ajan takaa mun sekavilla höpinöillä. .

Koulun käynnistä vielä sen verran että kolmosjakso just loppu ja meni numeroitten puolesta ihan hyvin. Matikasta 10, parista aineesta kasia ja ysiä ja sitten äikästä 7 mutta se nyt menee enimmäkseen sen opettaan piikkiin joka on ihan täys ämmä. Nelosjaksoa ollu ny tää eka viikko tässä ja vihaan tätä jo nyt.. Ei oo oikei mitää kivoja tunteja opettajien eikä aineitten kannalta ja näin. Musiikin tunneilla iskee aivan järkyttävät ahdistus ja epämukavuus kohtaukset, tänään just lintsasin musiikin tunnin kun en yksinkertasesti vaan halunnu mennä sinne en sitten ollenkaan. Mutta kai tänkin saa läpitte räpiköityä. 

Hiuksiin oon koittanu saada latvoihin semmosta kivaa violettia mutta se on onnistunu vähän kyseenalasin tuloksin. Eka blondattiin pariin kertaan ja heitettiin hopeejotain päälle ja sitten violettii mutta eihän siitä tullu paskaakaa. Eilen sitten koitin uudestaa ja sen blondaus aineen jäljiltä mun hiukset olikin sitten vähän aikaa latvoista vihreet :D Eikä se violetti väri siihe paljoo paremmin tarttunu kun ekalla kerrallakaan mutta nyt sen jo suunnilleen erottaa. Kai tää musta väri on niin pinttyny mun päähäni ettei se haluu lähtee enää ollenkaan pois. Kyllä muuten ärsytti kun mun pikkusiskon latvoihin heitettii loput siitä vaalennuksesta ja sillä sitten oikein nätisti vaaleni latvat. Saatana. Kyllä elämä vaan on epäreilua. Koitin saada jonkinlaisen kuvan niistä niin tässä se :D

image.jpg

Huomenna pitäs jaksaa mennä reeneihin.. Nyt on kyllä jättäny parit välistä joten kai se ois jo aikakin vähän polttaa näitä läskejä pois mun keskivartalostani. Mutta nyt alan taas nauttia tästä uskomattomasta rauhasta ja hiljasuudesta jota meillä on aika vaikee yleensä löytää, noi nuoremmat kun on varsin äänekkäitä. Musat soimaan vaa :) 

Tack och adjö :D

 

ps. Tuli vielä mieleen semmonen juttu että taitaa jäädä vanhojen tanssit väliin kun ei oo paria :D