En oo varmaan ainoo kuka on tän klassisen syysflunssan kourissa.. Kuume sentää on vähä laskenu eilisestä. Ainaki tuntuu siltä. Olo on tukkonen ja yskin limapalleroita  XD Tänään olis silti tarkotus jaksaa lähtee Onnirokkiin parin kaverin kanssa ja viä olla sitten loppuilta jossain.. Pitää varata buranaa mukaan! :D Niillä meni eiline koulupäiväkin. 

Mun pikkuisko teki eilen mokkapaloi.. Kyl seki alkaa jo oppimaa niitte tekemisen :D Olin pitkän aikaa ainoo kuka sai niistä hyviä xd Kuorrutteesee kyl joutu multa soittaa ohjetta ku en tee sitä niinku kirja sanoo.. Oon vähä soveltanu :D Hyvää tulee niinkin. Meillä ei koskaa laiteta kahvii mokkapaloihin koska ei ne oo sillon enää hyviä :D Rutkasti kaakaojauhetta vaan xd

Tolta se ny si näytti :) 

image-normal.jpg


Kävin eilen illalla Citymarketis taas ostoksilla ku kauhee makeen himo iski (meiltä on sinne n.12km mut se o suunnillee lähin kauppa :D) ja sitte mun silmään pisti uudet Pezit :D Ne o niitä kivoi mitä voi laittaa niihi koneisii et niitä tulee yks kerrallaa sieltä xd Mut nää uudet oli semmosi ihanaisen popsuvii suussa :D Niinku kun joskus oli semmosii Soda can karkkeja.

Petsit oli hyvii :D Ennoo kerenny tolle kuvalle tekee mitää ni olkoot ny tommonen :D

image-normal.jpg

Otan ehkä muutaman kuvan sieltä Onnirokistakin ni koitan niitä varmaa huomenna saada tänne laitettuu.. Jos muistan :D

Nyt ei mitenkää erikoine tästä postauksesta tullu mutta menkööt näin. Ja jooko kommentoikaa joku XD


Moikka:)

jälkeenpäin lisätty: en muistanu ottaa kuvia sieltä. Joten niitä on turha odottaa xd